Saturday

UCB NEWS: Hourly 7am thru 12 noon

04.00 – The Word for Today – Bob Gass (2.5 min)

07.00 – Saturday Sounds (2 hrs)

08.00 – The Word for Today – Bob Gass (2.5 min)

10.20 – TRAA News – Cameron Want (2.5 min)

11.30 – Planet Sports – Adrian Barnard (15 min)

05.00 – The Hot 25 – Liam Renton (2 hrs)

08.00 – 180 Degrees – Youth Music (4 hrs)

11.00 – Prayer for Central Coast

Sunday

04.00 – The Word for Today – Bob Gass (2.5 min)

06.00 – Sunday Morning Mix (3 hrs)

08.15 – The Word for Today – Bob Gass (2.5 min)

08.30 – A New Beginning – Greg Laurie (25 min)

10.00 – Christianity Works – Berni Dymet (25 min)

12:30 – Focus on the Family Australia Weekly (25 min)

01:00 – The Journey – Jude Hennessy (1 hr)

02:00 – Sunday Afternoon Mix – Tanya Connell (2 hrs)

04:00 – Real Talk Encore – Susan Sohn & Mark Zschech ( 1hr)

07.00 – Helping You Become – Joe Armstrong (25 min)

08:00 – Real Talk – Susan Sohn & Mark Zschech ( 1hr)

09.00 – History Makers – Matt Prater (30 min)

10.00 – Christianity Works – Berni Dymet (25 min)

11.00 – Prayer for Central Coast

Weekdays

UCB NEWS: Hourly 6am thru 7pm,half-hourly during Brekky Show

Weekday AM

02.30 – Focus on the Family (25 min)

04:00 – The Word for Today – Bob Gass (2.5 min)

04.40 – Scrubcutters (1.5 min)

05.30 – Leading the Way – Dr Michael Youssef (22 min)

06.00 – The Breakfast Club – Mick Eyers (3 hrs)

06.05 – Radio Legacy – Derek Prince (15 min)

06.30 – Enjoying Everyday Life – Joyce Meyer (15 min)

07.20 – Family Minutes – Focus on the Family Aust (1 min)

07.45 – Jobline

08.25 – Reaching Your World – Luis Palau (2 min)

08:45 – The Word for Today – Bob Gass

09.00 – Morning Show (3 hrs) – Phil Rogers (Wed), Brenton Woolfe (Fri)

09.05 – Family Life Today – Dennis Rainey/Bob Lepine (25 min)

09.45 – Life Without Limbs – Nick Vujicic (1 min)

11.30 – Focus on the Family (25 min)

12:00 – The Light Lunch (2 hrs) – Gennie Nevinson (Mon)

Weekday PM

12.30 – The Health Advantage (1.5 min)

02:00 – Early Afternoon (2 hrs) – Yvonne Foust (Wed)

02.45 – Scrubcutters (1.5 min)

03.00 – Drive Time (3 hrs) – Shane Edwards (Wed, Thu)

03.10 – Life Without Limbs – Nick Vujicic (1 min)

04.20 – Family Minutes – Focus on the Family Aust (1 min)

04.45 – Jobline

05.40 – Reaching Your World – Luis Palau (2 min)

06.30 – Adventures in Odyssey (25 min)

07.30 – Enjoying Everyday Life – Joyce Meyer (15 min)

08.30 – Family Life Today – Dennis Rainey/Bob Lepine (25 min)

09.30 – The Health Advantage (1.5 min)

10.05 – Insight for Living – Chuck Swindoll (25 min)

10.30 – A New Beginning – Greg Laurie (25 min)

11.00 – Prayer for Central Coast